MMM

Antal musiker: 3

Instrument: Sång, Klaviatur

Genre: Klassisk, Musikal, Visa, Pop, Kyrkomusik

Plats: Falkenberg

Artist- och konsertinfo

Artistinfo

MMM består av tre vänner som förutom sången delar den kristna tron och viljan att sprida evangelium och livsglädje. 

Vår repertoar är bred: Popmusik från svenska artister som Peter Jöback, Carola och EMD, musical och musik från Disneyfilmer, psalm, visa, lovsång, blandas med egna sånger. Den egna musiken står Maria för, och det kan vara allt från visor med text av Markus till modern, klassisk körlyrik. Lika viktigt som att det låter bra är att texterna har ett budskap som rimmar med vår tro.   

Martina Braglin är en sångerska med enorm scennärvaro och en röst som spänner från ljuv silvertråd till ösig power.

Maria Löfberg är tonsättare, sångare och kyrkomusiker, och bidrar i vår trio med en unik sopranröst, alla arrangemang för våra tre röster och eventuell medverkande kör, och flera tonsättningar, samt ett briljant pianospel.

Markus Leandersson är gudabenådad tenor, men också präst. Orden är hans arbetsfält, både de talade och de som Maria sätter toner till. 

Tillsammans blir dessa tre röster en härlig klangkropp och våra konsertprogram uppskattas dels för detta, dels för att de är både trevliga och tankeväckande.

Konsertinfo

Vi erbjuder konserter helt på egen hand med tre röster och piano, men om det finns möjlighet, samarbetar vi gärna med lokala körer. Arrangemang finns, både för blandad kör och damkör, och finns det inte, så skriver vi. 

Vi ser gärna att våra konserter får en välgörenhetsinriktning, för så har det varit från början. Kombinera en konsert med MMM och kanske lokal kör med en insamling till något lokalt ändamål!

Vi finns i Halland, och där har vi gjort flest spelningar hittills, men vi reser gärna en bit om intresse finns. 

Våren 2019 var vi i Härjedalen, och under våren 2020 planeras en mindre turné i Småland.

Vi tar 7000:- på faktura för en konsert*) och behöver bara en fungerande ljudanläggning och ett piano/flygel, men tycker såklart det är roligt om det finns en lokal kyrkomusiker som kan kompa några sånger och ännu roligare om det finns en lokal kör att sjunga ihop med.

*) inkl rep samma dag med ackompanjatör/lokal kör.

Kontaktformulär

Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnr.
Meddelande*
Konsertbesökare
Tusen tack för en fantastisk konsert! Bred repertoar och vilka röster ni har!!