Duo Nuovo

Antal musiker: 2

Instrument: Flöjt, Gitarr

Genre: Klassisk

Plats: Vinninga, Enköping

Artist- och konsertinfo

Artistinfo

Duo Nuovo består av Mathias Kihlberg (flöjt) och Jan Björklund (gitarr) och bildades 2004 i Lidköping. Tanken med duon är att närma sig musiken med lekfullhet och fräschhet. Samtidigt vill vi förmedla den innerlighet vi känner inför musiken och vi strävar efter att beröra vår publik. Vårt mål att ge åhöraren en lustfylld och njutbar musikupplevelse genom ett trevligt program och en bra publikkontakt.

Jan kommer ursprungligen ifrån Järfälla (studier vid musikhögskolan i Piteå) och Mathias ifrån Uddevalla (studier vid musikhögskolan i Göteborg).

Konsertinfo

Repertoaren spänner sig från klassisk musik till folkmusik, jazz och visa. Vi försöker skapa ett program som både är vackert, virtuost och roligt att lyssna på. Vi rör oss ofta i flera olika genrer och i repertoaren finns både Piazzolla, Tedesco, Taube, Gerdestad, Corea, Monti, Roman, Bartók med flera.

Kontaktformulär

Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnr.
Meddelande*

Hemsida:

Christina Hedlund, organist, S:t Nicolai, Lidköping
Med stor skicklighet och sann musikalitet förmedlar Duo Nuovo en härlig passion för musik. Som åhörare är det svårt att inte ryckas med av deras spelglädje! Med kreativitet och lyhördhet anpassar de program och innehåll till kyrkorummet och de förmedlar musiken med känsla för stämning och budskap. Man berörs.