Caisa Adamek

Antal musiker: 1

Instrument: Fagott

Genre: Klassisk

Plats: Mockfjärd

Artist- och konsertinfo

Artistinfo

Caisa Adamek är frilansande fagottist, sedan 2018 bosatt i Gagnefs kommun i Dalarna.  Innan dess har hon varit aktiv i södra Sverige och Danmark under flera år. Hon började sin musikutbildning på Lilla Akademiens Musikgymnasium i Stockholm, fortsatte sedan vid musikhögskolan Ingesund, och därefter vid Musikhögskolan i Malmös musikerprogram.
Hon har vikarierat i Malmö Symfoniorkester och Helsingborgs Symfoniorkester och framträtt som kammarmusiker och solist både på konsertscener och i kyrkor. Som solist vill Caisa visa upp fagotten som soloinstrument för en bredare publik.

Konsertinfo

Caisa har rört sig inom flertalet genrer, allt från jazz, folkmusik och pop, men det är den klassiska musiken som ligger henne varmast om hjärtat. Tack vare den breda repertoarkännedomen kan hon skräddarsy konsertprogram till olika typer av evenemang, likväl som att ta till sig redan önskad repertoar.

Oavsett om det gäller stora orkesterverk, musik till högmässan eller behov av solist till ett dop kan Caisa bidra till musikupplevelsen. 

Kontaktformulär

Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnr.
Meddelande*

Hemsida: