Anna Kruse

Antal musiker: 1

Instrument: Sång

Genre: Jazz, Visa, Folkton

Plats: Köpenhamn, Älmhult

Artist- och konsertinfo

Artistinfo

Med den varma, rofyllda och närvarade rösten fyller Anna hela kyrkorummet med ny glöd. Styrkta, hoppfyllda och med ro i hjärtat har publiken gått från konserter och andakter där Anna har medverkat som sångerska. Texterna står i focus och Annas sångstil är inlevelsefull, berättande, och man kunde nästan säga kärleksfull. Anna har många års erfarenhet i att forma sitt uppträdande efter de uttalade och outtalade önskningar som finns i rummet. Skräddarsydda konserter, placering, som inslag till andakten, bröllopet, begravning eller dop. Anna är mycket flexibel, tänker utanför boxen och älskar nya utmaningar så väl som traditioner.

Anna är bosatt i Danmark de sista 20 åren och samarbetar med bla. Stina Ekblad.

Konsertinfo

Edith Södergran konsert:

Edith Södergrans dikter har fått melodier och finns på 5 utgivningar i Annas namn. Alla har fått fantastiska recensioner. Texter som manar till eftertanke och bjuder in hela universum, de högre makter och vår existens. Melankoli blandat med livskraft och glädje. Anna berättar mellan sångerna om Ediths liv om så önskas.

Evert Taube konsert:

”Så länge skutan kan gå”, ”Så skimrande” – alla de sånger som får plats i kyrkorummet och som älskas av så många. Doften av solnedgång och havsbris infinner sig.

Nordisk Konsert:

En blandning av de många vackra visor som finns i Norden. Sånger på danska, svenska, finska och norska.

Tema/önske konserter:

Tro, hopp, kärlek eller andra teman som är aktuella kan här sättas ihop till en enhet. Ro, eftertanke, tröst, livskraft, sorg – inget tema är för litet eller stort för att sjungas.

Jazz konsert:

De bästa sångerna från den amerikanska sångboken. Kan också framföras på svenska med sånger från Monica Zetterlunds rep.”

Spotify

Kontaktformulär

Förnamn*
Efternamn*
Email*
Telefonnr.
Meddelande*